Hallo! Mijn naam is Chris Verzeilberg

Atlantic BHV Centrum is onderdeel van mijn bedrijf Atlantic Snorkel-Duik-BHV Centrum gevestigd op de Factorij 35 F in Zwaag. Op 18 jarige leeftijd ben ik terecht gekomen bij de bedrijfsbrandweer in Velsen. Naast mijn werk in loondienst was ik toen ook  al een fervent duiker en EHBO’er. Inmiddels heb ik sinds 1996 mijn eigen Duik & BHV centrum en geef ik met mijn team alle Duik & Reddingsopleidingen, ook verzorgen wij op het gebied van veiligheid voor bedrijven en particulieren de Bedrijfshulpverlening, EHBO, AED en zuurstofopleidingen. Ik geef met plezier les en vind het iedere keer weer een uitdaging om mensen met een enthousiast en positief gevoel de deur uit te zien gaan. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan.

Bedrijven

Atlantic uw BHV Centrum levert hulpverlenende artikelen die de veiligheid op de werkvloer en onderweg vergroten. Met ons assortiment  zijn wij vele bedrijven, instellingen en verenigingen van dienst. Door de jarenlange ervaring in de spoedeisende hulp beschikken wij over praktijkkennis waarmee wij u graag van dienst zijn. Ook heeft de praktijkervaring als grote voordeel dat wij weten dat de juiste toepassing van materialen essentieel is. In wederzijds overleg bepalen we samen welke aanvullende artikelen voor uw onderneming nodig zijn. Bedrijven bestellen bijvoorbeeld een AED, brandblusser, ontruimingskoord en/of een EHBO koffer.

Particulieren            

Atlantic uw BHV Centrum biedt een breed assortiment aan hulpverlenende artikelen. Op de Hulpverleningswinkel.nl kunt u terecht voor alle artikelen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en AED en Reanimatie. Particulieren bestellen bijvoorbeeld een blusser, verbandkoffer, rookmelder en/of verbandmiddelen.

Atlantic Uw bedrijfshulpverlener

Atlantic Uw Bedrijfshulpverlener Centrum is onderdeel van Atlantic Duik & BHV Centrum is gevestigd op De Factorij 35 F in Zwaag. In ons pand hebben wij een complete winkel, 3 leslokalen, 1 onderhoud werkplaats 96 % van ons assortiment op voorraad. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw bestelling snel en vakkundig te verwerken. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkst.

Kunt u het artikel wat u zoekt niet vinden in de www.uwbedrijfshulpverlener.nl

neem dan gerust contact met ons op:

Telefoon: 0229-274306

Mobiel: 06-54 301 402

E-mail: info@uwbedrijfshulpverlener.nl

Atlantic uw BHV Centrum

Atlantic BHV Centrum  is gespecialiseerd in het verzorgen van levensreddende trainingen. Jaarlijks verzorgt Atlantic BHV Centrum BHV, EHBO en AED en Reanimatie & Reddingstrainingen. Alle trainingen van Atlantic BHV Centrum kunnen op onze opleidingslocatie in Zwaag worden gevolgd. De voorkeur gaat echter uit naar een training bij u op locatie, omdat we deze training specifiek kunnen toespitsen op uw situatie en locatie.

 

Naast de trainingen is Atlantic BHV Centrum  gespecialiseerd in onderhouden en keuren van blusmiddelen, verbandkoffers en AED’s. Ook voorziet het bedrijf uw organisatie graag van advies over uw Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en ontruimingsplan.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.uwbedrijfshulpverlener.nl

of contact met ons op nemen.

 

Wij staan voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie in één klap volledig op orde te brengen én te houden.

Laten wij samenwerken!

Email

info@uwbedrijfshulpverlener.nl

Telefoon

0229-274306

06 54 301 402

Adres

De Factorij 35 F

1689 AK Zwaag

9 + 5 =