BHV Basis | Uwbedrijfshulpverlener

Meld je vandaag nog aan voor een BHV cursus en ben je hierna in staat om een leven te redden.

Elke dag zijn er in Nederland 283 branden en krijgen 56 mensen een hartaanval.

Iedereen kan een Burger of Bedrijf Hulp Verlener Worden. (BHV)

 

Hoe ziet een Bedrijfshulpverlener dag eruit?

Heeft u nooit eerder een BHV cursus gevolgd of heeft u jaren geleden voor het laatst een BHV diploma behaald? Dan start u met de BHV Basis Cursus. Tijdens deze dag leert u handelen in geval van calamiteiten bij een medische ongeval of bij brand. Alarmeren, Reanimatie en AED en het blussen van brand behoren tot de inhoud van de training.

Hoeveel BHV’ers voor een bedrijf moet u opleiden?

Iedereen kan BHV’er worden. Het is echter heel belangrijk dat u de taak aan iemand geeft, die er verantwoordelijk genoeg voor is en zich er echt voor wil inzetten. De BHV’er heeft immers nogal een verantwoordelijkheid te dragen. Verder is het van belang dat iemand anders de taken van de BHV’er over kan nemen op het moment dat deze ziek is of vakantie heeft. Wij raden daarom aan om ten alle tijden minstens 2 personen op te leiden als BHV’er. De wet schrijft voor dat er altijd voldoende aanwezig BHV’ers moeten zijn op de werkvloer. Als u wilt bepalen hoeveel BHV’ers u nodig heeft binnen uw bedrijf, dient u rekening te houden met een aantal dingen.

  • De algemene en specifieke restrisico’s

  • De in het bedrijf aanwezige personen en hun mate van zelfredzaamheid

  • Beschikbaarheid en opkomsttijd van de professionele hulpdiensten

  • De aard, grootte van het gebouw

  • Externe risico’s

Om deze punten te bepalen kunt u uw RI&E (risico inventarisatie en evaluatie-plan) raadplegen. Heeft u nog geen RI&E en geen BHV plan? Vraagt u dan gerust naar de mogelijkheden bij Atlantic Bedrijfs Hulp Verlening centrum!

Open inschrijving

Klik op de agenda voor inschrijving 2019 je kan je altijd aansluiten.

 

Wat is bij de Bedrijfshulpverlener training inbegrepen?

Koffie / thee / fris Lunch BHV certificaat *Tijdens de cursus dient u in het bezit te zijn van het BHV boek dat u bij de basis cursus BHV nodig heeft. Bestel deze gelijk mee in de webshop. Jaarlijks verzorgen wij de BHV – Up date cursussen voor: winkels, bedrijven, scholen, kinderdagverblijven & zwembaden. Voor meer informatie mail of bel ons:

*Fysiotherapeuten

Onze BHV cursussen kunnen u ook accreditatiepunten opleveren bij het KNGF. Het KNGF is het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, de brancheorganisatie voor fysiotherapeuten. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het KNGF kunnen met de BHV cursus van Atlantic Uwbedrijfshulpverlener accreditatiepunten verdienen. De punten worden toegekend voor de onderdelen AED + Reanimatie en Levensreddend handelen. 

 

Specificaties

Specificatie

Omschrijving

Duur

1 dagen

Tijdsduur

09:00 uur tot 16:00 uur

Studiebelasting

Geen

Vooropleiding

Niet vereist

Certificaat

Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar

Groepsgrootte

Maximaal 15 personen

Maak je opleiding keuze?

14 + 10 =