Mijn naam is Chris Verzeilberg en eigenaar van Atlantic BHV Centrum.

Atlantic BHV Centrum is onderdeel van mijn bedrijf Atlantic Snorkel-Duik-BHV Centrum gevestigd op de Factorij 35 F in Zwaag. Op 20 jarige leeftijd ben ik terecht gekomen bij de vrijwillige brandweer in Haarlem. Naast mijn werk in loondienst was ik toen ook  al een fervent duiker. Inmiddels heb ik sinds 1996 mijn eigen Duikcentrum en geef ik alle opleidingen die met duiken en EHBO, AED en zuurstofopleidingen   te maken hebben. Ik geef met plezier les en vind het iedere keer weer een uitdaging om mensen met een enthousiast en positief gevoel de deur uit te zien gaan. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Al vele jaren ben ik EHBO instructeur Trainer.  Omdat wij steeds mee aanvragen kregen van klanten die bij ons doken om ook voor hun bedrijf EHBO cursussen te geven ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op  het geven van BHV/EHBO/AED cursussen voor bedrijven. Inmiddels ben ik NVB  Brand-Instructeur, DAN & EFR Instructor Trainer en geven wij kinder EHBO cursussen en kunnen via  NIKTA certificaten uitschrijven voor de Kinder EHBO cursus. Het NIKTA “Acute zorg voor kinderen” certificaat, is één van de weinige certificaten die erkent wordt voor Gastouders.   

Marian Verzeilberg

Ik ben getrouwd met Chris Verzeilberg en moeder van 3 zoons.  Ik sta af en toe  in de winkel van ons Duik & BHV centrum,  hou de website bij, sta op beurzen, en  hou de agenda bij voor de BHV trainingen. Daarnaast werk ik part-time op Schiphol en ben vrijwilliger bij een verpleeghuis in Hoorn.

Ik ben zelf EHBO & BHV getraind