0229-274306 Mobiel:06-54301402 info@uwbedrijfshulpverlener.nl

Wat is BHV? Bedrijfshulpverlening

Een werkgever is verplicht om een bedrijfshulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Elk bedrijf heeft daarom een of meerdere bedrijfshulpverleners nodig. U bent een bedrijfshulpverlener als u met goed gevolg een BHV- opleiding hebt afgerond. 

Bedrijfshulpverlening (BHV) Basis cursus in 1 dag

Atlantic Bedrijfshulpverlener verzorgt al 15 jaar BHV-EHBO-AED trainingen en cursussen in Noord Holland. Voor zowel particulieren als bedrijven. Wij staan voor een gedegen maar ontspannen cursusdag waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Bedrijfshulpverlener (BHV) op eigen locatie

 Ook voor in-company trainingen en op maat gemaakte trainingen bent u bij ons aan het goede adres
Vanaf 6 personen geven wij trainingen op locatie, elke BHV opleiding op locatie is afgestemd op de bedrijfssituatie van de opdrachtgever.

 

Meer informatie over de opleidingen vindt u hieronder of neem contact met ons op:

BHV Basis opleiding

Wist u dat wij de BHV opleiding in 1 dag voor uw bedrijf kunnen verzorgen?       Lees meer over de Basisopleiding Bedrijfshulpverlener ( BHV )

BHV Herhaling

Houd uw kennis en praktische vaardigheden periodiek op peil met de Bedrijfs Hulp Verlener Herhaling Cursus Hoorn en / of incompany

BHV Webshop

Allerlei handige, veilige en preventieve middelen zoals diverse typen brandblussers kunt u bestellen in onze webwinkel.

AED trainingen

Een AED is onmisbaar in noodsituaties. Wij geven AED trainingen zodat u of uw medewerkers weten hoe het apparaat te gebruiken bij nood.