0229-274306 Mobiel:06-54301402 info@uwbedrijfshulpverlener.nl

ONZE REANIMATIECURSUSSEN ZIJN GEACCREDITEERD DOOR:

Ben je een fysiotherapeut en heb je accreditatiepunten nodig? Dan kun je met de BHV-basisopleiding of de BHV-herhalingstraining twee vliegen in één klap slaan. Naast het ophalen van je kennis over eerste hulp, verdien je namelijk ook accreditatiepunten. De BHV-basisopleiding duurt één dag en is goed voor 3 punten. Voor de BHV-herhalingstraining krijg je 3 punten toegekend.  

 Het KNGF is het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, de brancheorganisatie voor fysiotherapeuten. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het KNGF kunnen met de BHV cursus van Atlantic uwbedrijfshulpverlener  3 accreditatiepunten verdienen. De punten worden toegekend voor de onderdelen AED + Reanimatie en Levensreddend handelen.

U kunt zich aanmelden voor een reanimatiecursus op onze locaties en wij organiseren ook reanimatiecursussen op locatie.

Wilt u meer informatie stuur een mail naar info@uwbedrijfshulpverlener.nl, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

N.B. De accreditatiepunten worden alleen toegekend aan zorgprofessionals met een actief BIG-nummer

 

12 + 9 =